Kurser

8-9 juni Usui/Holy Fire III steg 1 Stockholm, Gubbängen
22-26 juli Sommarkurs – En värld av änglar Grimslövs folkhögskola Växjö

Jag är diplomerad meditationsledare och master i Usui/Holy Fire® III Reiki och utbildar från grundnivå till master.  Här kan du läsa mer om mig och om Usui/Holy Fire® III Reiki 

Grundkurs - Usui/Holy Fire® III Reiki 1

Den första kursen i Usui/Holy Fire® Reiki III ger dig förmågan att förmedla lugnade, stärkande och helande reikienergi med hjälp av dina händer. Usui/Holy Fire®III Reiki är en kraftfull friskvårdsmetod som motverkar stress, löser upp blockeringar och balanserar kroppen. Usui/Holy Fire®Reiki förkortar läkningsprocesser och hjälper kroppen att läka sig själv. Efter kursen har du förmågan att läka dig själv och andra. Du lär dig en metod för energiöverföring och får samtidigt en kurs i personlig och andlig utveckling.  

Läs mer om kostnad och upplägg

Fortsättningskurs - Usui/Holy Fire® III Reiki 2

Har du gått grundkursen i Reiki och känner dig redo att gå vidare? Då är du välkommen att ta nästa steg. Du utvecklar dina kunskaper i Reiki men nu på en betydligt högre nivå. Du utvecklar din intuition och lär dig sända Reiki på distans oberoende av tid och rum. Du kan sända Reiki till dig själv, andra personer eller situationer i dåtid, nutid och framtid. Du får nycklar att påverka skeenden på ett positivt sätt.

Läs mer om upplägg, kostnad och bokning

Nytt datum till hösten 2024 Stockholm, Gubbängen

Usui/Holy Fire® III Reiki ART och Master

Du som har gått steg 1 och 2 i Usui/Holy Fire® Reiki och har dokumenterat tio behandlingar kan utbilda dig till reikimaster. Du blir Master och lärare i Holy Fire® Usui Reiki kombinerat med Reiki ART, Advanced Reiki Training.
Efter kursen kan du hålla dina egna kurser i Holy Fire® Usui Reiki eller välja att använda kunskaperna och energihöjningen för egen personlig och andlig utveckling. 

Vad är Holy Fire®?
Holy Fire® är en ny form av Reiki med rötterna i traditionell Usui Reiki. Det är en energi som är gränslöst helande. Ordet holy syftar på betydelsen hel och handlar om att skapa helhet och fullkomlighet. William Lee Rand, känd Reiki-profil i USA, driver International Center For Reiki Training ICRT. I augusti 2014 kom Holy Fire® Usui Reiki till honom och är nu den enda form av Reiki som lärs ut på ICRT.

Förkunskaper: Minst Reiki 2
Nytt datum hösten 2024 Stockholm, Gubbängen

Sommarkurs - En värld av änglar

Kursen är för dig som vill utforska ditt inre universum, komma i kontakt med änglar, lära dig mer om meditation och hur man leder andra i meditation. Du får verktyg som hjälper dig att hitta lugn och balans i livet samt att utveckla din intuition och andliga förmåga. Du knyter an till din inre visdom och väcker gammal kunskap till liv.

Genom meditation och ljusarbete kommer du i kontakt med de änglar som står dig nära och som längtar efter att få vägleda och hjälpa dig framåt på din livsväg. Du lär dig metoder för meditation och ljusarbete samt att öppna dig för änglarnas vägledning.

TID: Den 22-26 juli 2024
PLATS: Grimslövs folkhögskola Växjö
ANMÄLAN OCH INFORMATION: Grimslövs folkhögskola 

I kursen ingår att

 • Knyta kontakt med änglar
 • Hitta närvaro i meditation genom avslappning och jordning
 • Grunderna för att vägleda andra i meditation
 • Övningar som stärker din intuitiva förmåga
 • Utföra ljusarbete för en positiv utveckling
 • Skapa gynnsamma och kärleksfulla flöden i livet genom lagen om intention
 • Upplevelser i naturen

Kursledare Ann Gripenlöf: Änglarna finns alltid vid min sida och vägleder mig genom livet. Med änglarnas hjälp skrev jag boken En värld av änglar – en handbok i meditation och ljusarbete (utgiven av förlaget Norna House of Communication 2020). Boken ligger som grund för kursen och ingår som kurslitteratur. Jag är utbildad meditationsledare, änglaterapeut, Akashic records reader, Master och lärare i Usui/Holy Fire® Reiki, regressionsterapeut med mera.

Priser:

 • Kost och logi:  6 405 kr (Ekhagens kurs & konferens) 5 355 kr (skolans internat)
 • Kost för dig som väljer helinackordering: frukost, för- och eftermiddagsfika, lunch och middag
 • Logi: Enkelrum, sänglinne ingår
 • Kost för dig som inte bor på skolan3 150 kr (för- och eftermiddagsfika och lunch)

.