Meditation

Ann Gripenlöf är utbildad meditationsledare och gudar dig genom änglameditation och nymånemeditation i fysiska träffar och online.  

Aktuella datum under hösten 2023

14 september Hela människan – Medveten andning och helande 

Hela människan - Medveten andning och helande

Välkommen till en avslappnade och energigivande kväll med medveten andning, qigong, Holy Fire® Reiki och meditation. Vi varvar teori och praktik för att du ska få en fin upplevelse.  Du får prova på kraftfulla och samtidigt enkla metoder som kan förbättra din upplevelse av livet. Vi, Marianne Luckey och Ann Gripenlöf delar med oss av våra kunskaper och bjuder in till en stund i kravlös gemenskap. Fika ingår.

Tid och plats: kl 18-21 den 14 september Hälsans Hus, Fjällgatan 23B Stockholm, lokal Mellanrummet
Anmälan: till wil4key@yahoo.se eller 070-262 98 32 senast den 10 september
Inträde: 350 kronor, fika ingår

Medveten andning och qigong
Hur du andas har stor betydelse för hur du mår. En förbättrad och medveten andning kan vara ett redskap till bättre sömn, mer energi och ett hälsosammare liv. Metoden baseras på Anders Olssons koncept för medveten andning.

Föredraget avslutas med qigong, enkla rörelser i mental koncentration och andning för att förbättra cirkulationen av energi i kroppen.

Holy Fire® Reiki och meditation
Reiki är energiöverföring som stödjer kroppens egen förmåga att läka. Metoden är baserad på det system som japanen Mikiao Usui tog fram i början av 1900-talet och som sedan har kompletterats med Holy Fire energi för att bättre möta energierna i den tid vi nu lever i. Du får en introduktion till Holy Fire Reiki och ett prov på hur det känns att ta emot läkande energi. Kvällen avslutas med reikimeditation.

Om oss som håller i kvällen
Marianne Luckey, Lic Audionom som sadlar om till bl a Lic Livstilscoach och Andningsinstruktör, Yoga -, Qigong-/Tai Chi-instruktör, samt Reiki-terapeut.

Ann Gripenlöf är master och lärare i Holy Fire Reiki, diplomerad meditationsledare och änglaterapeut.  Även författare till boken ”En värld av änglar – en handbok i meditation och ljusarbete”.