Meditation

Änglameditation

Guidade meditationer i änglarnas närvaro är en stund i avslappning och frid där du besöker ditt inre universum och stärker dina chakran. Ett möte med din egen och änglarnas visdom i gränslandet mellan det medvetna och det omedvetna. Ann Gripenlöf leder dig genom avslappning, jordning och en guidad vandring med budskap från ärkeänglar.  Meditationerna håller en hög frekvens och är ofta djupt helande. Du behöver inga förkunskaper för att vara med.

Nymåneönskan - meditation vid nymåne

Nymånens nyskapande energi ger oss kraftfull hjälp att manifestera kärleksfulla och gynnsamma flöden i livet. En nymåneönskan bygge på lagen om intension och är en enkel och kraftfull metod för att påverka flöden i livet. Genom att önska under nymånen formulerar du dina önskningar kontinuerligt, en gång i månaden, och sänder ut dem till universum.

Ann Gripenlöf guidar dig genom kanaliserad meditation och de steg som leder dig fram till dina önskningar. Önskningar som du finner i hjärtat och som blir din ledstjärna fram till nästa nymåne.

En dag med änglar 2 juli 2022

Du får med dig djup insikt och kontakt med de änglar som står dig nära så att du kan få hjälp och vägledning i din vardag.  

Under dagen bjuder vi på mjuk Mediyoga, meditation och övningar som alla leder fram till en djupare kontakt med änglar och det helande ljus och ljud som änglarna förmedlar. En kontakt som helar, ger glädje och leder framåt.  

Ann Gripenlöf och änglarna guidar dig genom portaler in i hjärtat
för att möta och utveckla kontakt med de änglar som står dig närmast.
Du planterar ett ängla-frön och blir mer medveten om ditt innersta väsen och den kunskap som slumrar i det fördolda. Gammal visdom väcks till liv och du får tillgång till en dimension av kunskap som varit välbekant för dig och nu blir tydlig igen, i ljuset av änglar.  

Kursgården är tillägnad ärkeängeln Mikael och är den perfekta vaggan för varsamt växande och anpassning till den frekvenshöjning som vi alla är en del av.

Anmälan: anngripenlof@gmail.com

Kostnad: 650:- inklusive lunch och fika. Vill du komma dagen innan och sova över kan du boka rum till en kostnad av 150:- per natt inklusive frukost.

Tid: Den 2 juli 2022 kl 10-17

Plats: Mikaelsro Svenstavik Hoverberg Jämtland