Meditation

Änglameditation

Guidade meditationer i änglarnas närvaro är en stund i avslappning och frid där du besöker ditt inre universum och stärker dina chakran. Ett möte med din egen och änglarnas visdom i gränslandet mellan det medvetna och det omedvetna. Ann Gripenlöf leder dig genom avslappning, jordning och en guidad vandring med budskap från ärkeänglar.  Meditationerna håller en hög frekvens och är ofta djupt helande. Du behöver inga förkunskaper för att vara med.

Nymåneönskan

Nymånens nyskapande energi ger oss kraftfull hjälp att manifestera kärleksfulla och gynnsamma flöden i livet. En nymåneönskan bygge på lagen om intension och är en enkel och kraftfull metod för att påverka flöden i livet. Genom att önska under nymånen formulerar du dina önskningar kontinuerligt, en gång i månaden, och sänder ut dem till universum.

Ann Gripenlöf guidar dig genom kanaliserad meditation och de steg som leder dig fram till dina önskningar. Önskningar som du finner i hjärtat och som blir din ledstjärna fram till nästa nymåne.

Den 1 februai, 2 mars. Digitalt evenemang klockan 19-21. Du får en länk dagen före eventet och kan koppla upp dig från klockan 18:45 
Anmälan till Sms till 070-6290344 senast klockan 18 samma dag som eventet. Anmälan är bindande. 
Donation 100-300 kronor till Swish 123 176 4331.

Nymåneönskan i vattumannen den 1 februari 2022

Nymånen i februari står i vattumannens tecken vars energi är extra gynnsamt för dig som vill släppa föreställningar om hur saker och ting är och att hitta metoder för att vara sann mot sig själv. Under en lång tid har du transformerats för att nå ditt högre medvetande och anpassat din vibration till den nya jorden. Meditationen hjälper dig att släpp taget om de sista banden som håller dig kvar i gamla strukturer och föreställningar. Så att du fullt ut kan omfamna den du är i detta nu.

Nymåneönskan i fiskarna den 2 mars 2022

Nymånen i fiskarnas tecken är början på ett månvarv med mystik och andlighet. En extra bra tid att utveckla sin intuition och sitt andliga jag. Tänk på vad du tänker och använda fantasin till att attrahera det du verkligen vill ha i ditt liv. Det är också en fantastisk tid att möta och bearbeta rädslor. När du möter dina rädslor kan du bli fri från den begränsningar de innebär. Rädslor är negativa illusioner, ofta utan substans och innehåll. Genom att möta dem kan du sticka hål på dem och puff så är de borta.