Änglameditation

Meditation i änglarnas närvaro är en stund i avslappning och frid där du besöker ditt inre universum. Du möter din egen och änglarnas visdom i gränslandet mellan det medvetna och det omedvetna.

Ann är diplomerad meditationsledare med lång erfarenhet av meditation. Hon leder dig genom jordning, avslappning och ett möte med änglar.

Ann har en nära kontakt med änglar, en kontakt som hela tiden utvecklas och fördjupas. Änglarnas kärleksfulla energier lämpar sig väl i meditation och ger behagliga upplevelser till den som mediterar.

Budskapen är ofta djupt helande och förmedlar visdom och kärlek.

Nymåneönskan – meditation vid nymåne

Nymånens nyskapande energi ger oss kraftfull hjälp att manifestera kärleksfulla och gynnsamma flöden i livet. En nymåneönskan bygger på lagen om intension och är en enkel och kraftfull metod för att påverka flöden i livet. Genom att önska under nymånen formulerar du dina önskningar kontinuerligt en gång i månaden.

Ann Gripenlöf guidar dig genom kanaliserad meditation och de steg som leder dig fram till dina önskningar. Önskningar som du finner i hjärtat och som blir din ledstjärna fram till nästa nymåne.

Gör meditation till en vana

Ett tips till dig som vill meditera mer är att hitta rutiner för meditation så att det blir en vana. Avsätt fem eller tio minuter per dag eller ett par gånger i veckan för att få in meditationen i ditt liv. Då kan det bli din livsstil.