_MG_7256Ann Liljero

Änglameditation

Meditation i änglarnas närvaro är en stund i avslappning och frid där du besöker ditt inre universum. Du möter din egen och änglarnas visdom i gränslandet mellan det medvetna och det omedvetna.

Jag är diplomerad meditationsledare med lång erfarenhet av att leda andra i meditation. Jag guidar dig genom jordning, avslappning och ett möte med änglar.

Änglarna är alltid närvarande i mitt liv.
Kontakten med dem utvecklas och fördjupas i den takt jag kan ta emot budskap och upplevelser. Änglarnas kärleksfulla energier lämpar sig väl i meditation och ger behagliga upplevelser till den som mediterar.

Budskapen är ofta djupt helande och förmedlar visdom och kärlek.

Inspelade Meditationer med änglar

Inspelade Meditationer med änglar

Nymåneönskan – meditation vid nymåne

Nymånens nyskapande energi ger oss kraftfull hjälp att manifestera kärleksfulla och gynnsamma flöden i livet. En nymåneönskan bygger på lagen om intension och är en enkel och kraftfull metod för att påverka flöden i livet. Genom att önska under nymånen formulerar du dina önskningar kontinuerligt en gång i månaden.

Jag vägleder dig genom en kanaliserad meditation och de steg som leder dig fram till dina önskningar. Önskningar som du finner i hjärtat och som blir din ledstjärna fram till nästa nymåne.

Gör meditation till en vana

Om du har en önskan om att meditera oftare så gör det till en vana genom att skapa rutiner och avsätt tid för meditation. Börja i liten skala och boka i fem till tio minuter en dag i veckan då du sitter eller ligger ner i meditation. Det finns många bra guidade meditationer som du kan lyssna till för att göra det lite enklare. Utöka antalet tillfällen vartefter och med tiden blir det en vana och någonting som du inte vill vara utan. Med lite tålamod kan meditation bli din livsstil.