Behandlingar och Vägledning

Reiki och Massage

Reiki

Holy Fire Reiki

Reiki är en mjuk och skonsam behandlingsform som är djupt avslappnade. Den motverkar stress, löser upp blockeringar och balanserar kroppen. Reiki stödjer kroppens egen förmåga att läka och snabbar på läkningsprocessen. Reiki är klassat som friskvård och rehabilitering av Skatteverket. Behandlingen utförs på jademadrass med infraröd värme.

Distans Reiki

Reiki kan skickas på distans. En bra metod när det inte finns möjlighet att träffas eller om läget är akut. Reiki på distans har samma effekter som en fysisk behandling och görs aldrig utan en överenskommelse. Du måste vara villig och beredd att ta emot.

Massage

Regndroppsmassage

En underbar massage för kropp och sinne. Eteriska och terapeutiska oljor av högsta kvalité masseras in med fjäderlätt beröring. Behandlingen motverkar stress, ryggproblem och annan smärta samt stärker immunsystemet. Oljorna kommer från Young Living och är helt ekologiska och utan tillsatser. Behandlingen utförs på jademadrass med infraröd värme.

Dragonflow massage

En flödesmassage som ökar flöde av livsenergi och lymfa. En mycket behaglig och läkande helkroppsbehandling med strykningar i lymfsystemets riktning. Behandlingen är en blandning av strykningar, massage, healing, djup andning och tryck. Jag använder även silikonkoppor för att lösa upp fibroser. Behandlingen utförs på jademadrass med infraröd värme.

Terapi och vägledning

Akashaarkiven – andlig och själslig vägledning

Du får möjlighet att hela det förflutna och nuet för att möta framtiden i större glädje och klarhet. Kanaliserade svar från Akashaarkiven kan ge dig värdefulla redskap och inspiration till utveckling. De syftar alltid till att främja och stödja din själsliga utveckling och ges i den takt du kan ta emot, bearbeta och tillämpa. Svaren kan sätta igång viktig transformation och läkning i ditt liv.

Regressionsterapi

Regression är en resa tillbaka till tidigare liv, liv som påverkar dig i dag. Du ser och upplever tidigare liv som när du läser en bok eller ser en film. Du blir medveten om orsaken till känslor, situationer och relationer som stoppar dig i det här livet. När du blir medveten om orsakerna har du möjlighet att släppa dem och lämna dem bakom dig. Du helar det förflutna och nuet och får en ny förståelse för hur ditt liv har formats. Regressionsterapi öppnar möjligheten att möta resten av livet i lättsamhet och glädje.

Bokning via:

Mejl: info@dragonflyutveckling.se
eller
Mobilen: 070-629 0344