Reiki

Reiki är energiöverföring och en mycket gammal behandlingsform med rötterna i Japan. Det är den vanligaste formen av energiöverföring. 

Holy Fire® Usui Reiki

Reiki är en mjuk och skonsam behandlingsform som är djupt avslappnade. Den motverkar stress, löser upp blockeringar och balanserar kroppen. Reiki stödjer kroppens egen förmåga att läka och snabbar på läkningsprocessen. Forskning visar att metoden är effektiv i många sammanhang och den används inom vården i flera länder. I Sverige har Skatteverket klassat Reiki som friskvård och rehabilitering. 

Reiki på distans

Reiki kan skickas på distans och är en bra metod när det inte finns möjlighet att träffas eller om läget är akut. Behandlingen har samma effekter som en fysisk behandling och görs aldrig utan en överenskommelse. Du ligger eller sitter bekvämt hemma eller där du för tillfället befinner dig. Terapeuten sänder reikienergi till dig och avståndet är obetydligt.  Din energikropp tar emot reikienergin och läkning sker. Behandlingen följs av ett uppföljande samtal dagen efter.

Chakrabalansering

Chakran är kroppens energicenter som tar emot, transformerar och förmedlar energi vidare. De påverkar hur du mår och hur du lever ditt liv. Alla människor har blockeringar i ett eller flera chakran vilket orsakar begränsningar i livet. Chakrabalanseringen är en reikibehandling med bergskristaller som balanserar dina tolv viktigaste chakran för bättre kraft och harmoni i livet.

Inframadrass

En stunds vila på inframadrass kan göra under när muskler och leder värker eller om du behöver en stunds vila för själslig balans. Madrassen avger en infraröd värmevåg som värmer muskler och leder på djupet. Den är fylld med ametister, en ädelsten med en dämpande effekt på stress- och affekttillstånd. Ametisten samverkar med infravärmen och fungerar som en varmstenterapi. Den är djupt avslappnande.

Under alla behandlingar utom distansthelaing ligger du på inframadrass för ökad effekt.