Usui/Holy Fire® III Reiki

Reiki är en mjuk och skonsam behandlingsform som är djupt avslappnande. Den motverkar stress, löser upp blockeringar, balanserar kroppen och ger vägledning. Reiki har en lång historia med rötter i Japan och Tibet.

Reiki stödjer kroppens egen förmåga att läka och snabbar på läkningsprocessen. Forskning visar att metoden är effektiv i många sammanhang och den används inom vården i flera länder. I Sverige har Skatteverket klassat Reiki som friskvård och rehabilitering.

Usui/Holy Fire® III Reiki

Holy Fire® Reiki är en ny form av Reiki som introducerades av William Lee Rand vid International Center of Reiki Training i januari 2014. Den är både kraftfull och mjuk. Den verkar renade, helande, vägledande och stärkande. Holy Fire-energin är märkbart subtil och kommer från ett högre medvetande. Läs mer om Holy Fire® Reiki 

Reiki på distans

Reiki kan skickas på distans och är en bra metod när det inte finns möjlighet att träffas eller om läget är akut. Behandlingen har samma effekter som en fysisk behandling och görs aldrig utan en överenskommelse. Du ligger eller sitter bekvämt hemma eller där du för tillfället befinner dig. Terapeuten sänder reikienergi till dig och avståndet är obetydligt.  Din energikropp tar emot reikienergin och läkning sker. Behandlingen följs av ett uppföljande samtal och ett reikibrev som beskriver vad som skedde under behandlingen.

Reiki med chakrabalansering

Chakran är kroppens energicenter som tar emot, transformerar och förmedlar energi vidare. De påverkar hur du mår och hur du lever ditt liv. Alla människor har blockeringar i ett eller flera chakran vilket orsakar begränsningar i livet. Chakrabalanseringen är en reikibehandling med bergskristaller som balanserar dina tolv viktigaste chakran för bättre kraft och harmoni i livet.

Behandlingen utförs på inframadrass

En stunds vila på inframadrass kan göra under när muskler och leder värker eller om du behöver en stunds vila för själslig balans. Madrassen avger en infraröd värmevåg som värmer muskler och leder på djupet. Den är fylld med ametister, en ädelsten med en dämpande effekt på stress- och affekttillstånd. Ametisten samverkar med infravärmen och fungerar som en varmstenterapi. Den är djupt avslappnande.

Under alla behandlingar utom distansthelaing ligger du på inframadrass för ökad effekt.