Kurser & upplevelser

Talande träd, sjungande vatten och bergfasta stenar 3-6 juli 2022

Längtar du efter en djupare kontakt med naturen, dina rötter och allt levande omkring dig? Under några dagar väcker vi slumrande sinnen. Tar kontakt med olika platser, väsen, småfolk, älvor och andra entiteter. De som är en del av Hoverberget, vattenfall, vattnet och fjällen kring Storsjö.
Vi återtar urgammal kunskap genom guidade meditationer, trumresor eget varande i naturen och ceremonier.

Vi bjuder in glädjen och rörelser, djup transformation och reflektion.

Läs mer om bokning, kostnad och upplägg

En dag med änglar den 2 juli 2022

Låt dig färdas genom portaler in i hjärtat och utveckla kontakten med de änglar som står dig närmast. Du planterar ett änglafrö och blir mer medveten om ditt innersta väsen och den kunskap som slumrar i det fördolda. Gammal kunskap väcks till liv och du får tillgång till en dimension av kunskap som varit välbekant för dig och nu blir tydlig igen i ljuset av änglar.

Kursgården Mikelsro är tillägnad ärkeängeln Mikael och är den perfekta vaggan för varsamt växande och anpassning till den frekvenshöjning som vi alla är en del av.

Dagen bjuder på meditation och övningar som alla leder fram till en djupare kontakt med änglar och det helande ljus och ljud som änglarna förmedlar. En kontakt som helar, ger glädje och leder framåt. 

Anmälan: anngripenlof@gmail.com

Kostnad: 650:- inklusive lunch och fika. Vill du komma dagen innan och sova över kan du boka rum till en kostnad av 150:- per natt inklusive frukost.

Tid: Den 2 juli 2022 kl 10-17

Plats: Mikaelsro Svenstavik Hoverberg Jämtland