Workshops

Chakrasystemet i den nya tiden den 26 september

Dagen är en resa till nästa nivå av upplysning i mötet med änglarna. Deras frekvenser samspelar med den nya tidens chakran och de väcker gammal visdom till liv. Den visdom som du bär inom dig men inte vet om att du har. Med änglarnas hjälp kan du ta den gamla visdomen med dig in i den nya tiden och få tillgång till magi i livet.  Änglarnas uppgift är att hjälpa dig i livets olika skeden och de gör det gärna.

 

I takt med att energierna runt oss förändras, förändras också människornas energier och vi blir mer upplysta. En ny tidslinje har börjat och det påverkar oss på olika sätt, chakrasystemet förändras och fler chakran blir viktiga. Vi talar nu om tolv chakran, energicenter som tar emot och sänder ut signaler till kropp och sinne. Alla bär på blockeringar och obalanser i ett eller flera chakran. I samspel med änglarna balanserar du och stärker dina chakran så att du får tillgång till din inre visdom och kraft. Chakrana samspelar med änglarnas energier och varje chakra är nära kopplat till en eller flera änglar.

Under dagen får du:

  • Bekanta dig med tolv chakran
  • Ta emot och lära dig chakrabalans
  • Kontakt med änglar
  • Meditationer och ljusarbete
  • Nycklar till balans och magi i livet och vägen till inre visdom och kraft

Ann Gripenlöf leder dig genom workshopen. Ann har lång erfarenhet av energiarbete och att lära ut sina kunskaper. Ann har nyligen debuterat med boken En värld av änglar – meditation och ljusarbete.

Anmälan: Till ann.gripenlof@gmail.com eller sms 070-6290344. Antalet platser är begränsade och vi håller avstånd på grund av pandemin.

Tid och plats: Den 26 september klockan 10-16 på Hälsa utan gränser, Idungata 14 Stockholm. T-Odenplan.

Pris: 700 kronor betalas med Swish till 070-6290344 eller bankgiro 0158-0638 när anmälan är bekräftad.