Gästbok

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Marie

  Att lyssna till Anns behagliga röst när hon ger sina meditationer och med sin närhet inger hon ett lugn som smittar och jag blir både lugn och avslappnad. Jag älskar hennes meditationer och lyssnar så ofta jag kan och för varje gång både hör och upplever jag något nytt. För mig väldigt speciellt.
  Marie

 2. Helena

  Hej Ann, stort tack för dina fantastiska meditationer! De är så fina i sin enkelhet att de kan nå även den som inte är van att meditera. Din fina lugna röst och ditt tonläge träffar djupt i hjärtat med din så målande vägledning. Det du förmedlar är verkligen stort!
  Helena

 3. Maria A

  Jag vill berätta att jag bestämde mig för att göra en av dina meditationer i dag. Jag hämtade boken ”En värld av änglar” och fick så mycket fin energi bara av att hålla i den.
  Ärkeängeln Mikaels meditation öppnade sig och jag satte mig ner direkt för att ta emot energin i hjärtat. Meditationen var så stark att jag nu sitter helt tagen och känner värmen som pulserar i hjärtat.
  Wow, vilken meditation och vilka fina starka och vackra energier din bok sprider.
  Tack!! Maria

 4. Moa

  Hej!
  Här kommer några tankar kring workshoppen Chakrasystemet i den nya tiden.

  Jag kände mig väldigt väl mottagen och upplevde direkt en stark och positiv energi i rummet där kursen hölls. Det kändes lugnt och vilsamt under hela dagen, vilket gjorde att jag kände mig bekväm. Jag lärde mig nya saker och fick mer förståelse för vad som sker i världen och i/med mig själv. Tack för detta!

  Vill också säga att det var en härlig grupp.

  Tack för en bra kurs och ny energi som jag bär med mig!

  /Kram Moa

 5. Nicoleta S

  Mitt möte med Ann hände som en mirakel när jag var i ett svårt livsskede. Jag hade länge varit min egen fiende och nästan ätit upp mig själv. Och sen dök hon upp och lugnet hittade sin väg till mig. Hennes energi pulserade i mitt huvud, i mina händer och handflator och i min bröstkorg. Kanske låter det konstigt men jag kände lugnet fysisk, lugnet omfamnade mig.

 6. Ann

  Tack Nicoleta att du delar med dig av dina upplevelser av distansreiki. Trots att jag så ofta får bevis för hur effektivt det är att sända Reiki på distans blir jag fortfarande positivt överraskad varje gång. Avståndet begränsar inte energin på något sätt. Behandlingen skapar skiften i livet på ett mirakulöst sätt. Lycka till. Kram Ann

 7. Malou Gamborn

  Malou
  Tack Ann för distanshealingen. Behagligt ljus och energi sändes till mig. Jag blev mycket lugnare vilket jag behövde efter en tid av stress.
  Jag är imponerad av dina goda och träffsäkra råd som var anpassade till just mig. Mina fysiska åkommor har förbättrats betydligt på kort tid och jag har också utvecklats personligen. Det känns som om jag är i början av en spännande resa.

Lämna ett svar